Meny 189 12/1 2013

Västerbottenmousse med gravlax och Kalixlöjrom samt pilgrimsmusslor
ā la provanįale.................................................................................................................Olle
Champange Diebolt-Vallois
Betyg: 4-4-5-4-4

Hummersoppa ā la Mannerström....................................................................................Jan
Ch. Coucheroy 2009
Betyg: 4-3-4-3-3

Vild fänkålspudding med lingonreduktion och koncentrerad sås............................Richard
Baltos 2009
Betyg: 4-4-4-4-4

Brietårta.............................................................................................................................Ralph
Ch. Menota 2009

Chokladmousse med mango, passionsfrukt och kokosflarn........................................Tomas
Betyg: 2-2-2-2-2

 

Meny 190 2/3 2013

Smördegsinbakad chevré med rödbetor.......................................................................Tomas
Côtes du Rhône 2009
Betyg: 3-3-3-3-3

Havskräftssoppa med konjak och cayenne....................................................................Olle
Pouilly-Fuissé clos Reyssié 2009
Betyg: 4-4-4-4-3

Lammytterfilé med auberginterrin och confitkokt potatis........................................Jan
Ch. de Seyuia 2010
Betyg: 4-4-4-4-4

Västerhavsost med lättsaltade chips, brödkreutonger och tryffelhonung..............Richard
Christmann Riesling 2011

Stekta bananer med vaniljgrädde och ägglikörglass...................................................Ralph
Betyg: 3-2-2-2-2

 

Meny 191 20/4 2013

Kräftröra..........................................................................................................................Ralph
Wachenheimer Riesling 2009
Betyg: 3-3-3-3-3

Blomkålssoppa med bacon och bröd.............................................................................Tomas
Gruner Veltliner Aurum 2007
Betyg: 3-3-2-3-3

Rådjurssadel med rödbetor, stuvad spetskål och getostpotatis.............................Olle
Spätburgunder Ponsart no.18 2007
Betyg: 4-4-4-4-4

Brie de Meaux, Old Hag, Finest blue stilton, Conté.................................................Jan
Amarane della Valpolicella 1998

Violglass med lakritschips och färska bär..................................................................Richard
Giovanni Allegrini 1995
Betyg: 4-4-4-4-4

 

 

Meny 192 1 juni 2013

Carpaccio på koreanska........................................................................................Richard
Brunello di Montalcino 2006
Betyg: 4-4-4-4-4

Fisksoppa.................................................................................................................Ralph
Gustave Lorentz 2011
Betyg: 4-4-4-4-4

Lammytterfilé med getostfyllda körsbärstomater, kronärtskocka och
palsternackspuré...................................................................................................Tomas
Cono Sur 2011
Betyg: 4-4-4-4-4

Skottorps alpost, L 'Empereur, Korsikansk fårost med kryddor,
Conté.........................................................................................................................Olle
Rosso di Montalcino 2008

Chokladparfait med halloncoulis..........................................................................Jan
Tschida Seewinkel
Betyg: 4-4-4-4-4

 

Meny 193 19/10 2013

Moule frites avec aīoli.........................................................................................................Jan
Stoneleigh Sauvignon Blanc 2012
Betyg: 4-4-4-4-4

Krämig ostsoppa med gravad lax och Kalixlöjrom...................................................Richard
Manzanile 2012
Betyg: 4-4-4-4-4

Gratinerad röding med rökt sidfläsk och spetskål...............................................Ralph
Petite Arville Les Crętes 2008
Betyg: 3-3-4-4-4

Brie, Gorginzola, Pestoost..................................................................................................Tomas
Künstler Pinot Noir 2011

Gotländsk saffranspannkaka..............................................................................................Olle
Ch. Rieussec 1986
Betyg: 4-4-4-4-4