Meny 184-18/2

Laxtartar med löjrom............................................................................Olle
Graacher Donprobst Riesling Auslese Trocken
Betyg: 4-3-3-3

Fänkålssoppa med halstrade pilgrimsmusslor.............................Jan
Hunter´s Sauvignon Blanc 2010
Betyg: 5-4-4-4

Gös med tillbehör.......................................................................................Richard
Sauvignon Francois Lurton 2010
Betyg: 3-3-3-2

Chistera, Camenbert, Appenzeller..................(Ralph sjuk)........Richard
Tapiz Syrah 2009

Citroncheesecake med plommon och kiwi......................................Tomas
Castelnau de Suduiraut 2007
Betyg: 4-4-4-4

 

Meny 185-28/4

Prosciuttoinlindad grön sparris med rostade
pinjenötter och citroncreme-fraiche.............................................Tomas
Domäne Gobelsburg Riesling 2011
Betyg: 3-3-3-4

Paprikasoppa..................................................................................................Olle
Amontillado Viejo
Betyg: 4-4-3-3

Ren-och hjortfilé med jordärtskockstimbal, murkelsås
och tranbärsmarmelad.............................................................................Jan
Villa Puccini 2008
Betyg: 4-4-4-4

S:t Agur, Appenzeller, S:t Nectaire, Monte Enebro.................Richard
La Grola 2008

Rabarberparfait.........................................................................................(Maggan)
Betyg: 3-3-4-4                                           (Ralph frånvarande)

 

 

 

 

 

 

 

 Meny 186-16/6

Prosciuttoinlindad sparris med grönsakspytt och
parmesanflarn....................................................................................................Ralph
Collio Pinot Bianco 2006
Betyg; 4-3-3-3-3

Ängamatsoppa med italienskt lantbröd...............................................Tomas
Sattlerhof Sauvignon Blanc 2010
Betyg: 3-3-3-4-3

Baconinlindad majskycklingfilé med saffransrisotto....................Olle
Billecort-Salmon
Betyg: 3-4-3-3-3

Gruyere, St.Agur, Pont Leveque, Lagrad Pikantost,
äppelchutney........................................................................................................Jan
Gewurztraminer Goldert 1994

Pavlova med lime-och passionscurd..........................................................Richard
Ch. la Tour Blanche 2003
Betyg: 4-4-4-4-3

Meny 187-1/9

Vitlöksstekta kantareller...............................................................................Richard
Arbeskia 2005
Betyg: 3-4-4-3-3

Fisk-och musselsoppa.......................................................................................Ralph
Roger Manceaux
Betyg: 4-4-4-4-4

Oxfilé med kantareller och rotsakspuré................................................Tomas
Marques de Murrietaa Reserva 2006
Betyg: 4-4-4-4-4

Fransk bondost, Brie de Meaux, Västerhavsost,
Delice de Bourgogne, Kornblomsost...........................................................Olle
Quenardel o Fils 1995

Semifreddo med italiensk maräng................................................................Jan
Nivole
Betyg: 4-4-4-5-4

 

Meny 188 - 20/10

Honungsgratinerad och prosciuttolindad chevréost.........................Jan
Chilcas Sauvignon Blanc 2011
Betyg: 4-4-3-4-4

Kräft-och hummersoppa med taleggio.....................................................Richard
Hexamer 2011
Betyg: 4-4-4-4-4

Ryggbiff med potatis-och jordärtskocksgratäng
med svampsky........................................................................................................Ralph
Zinfandel Cline 2010
Betyg: 3-3-3-3-3

Gorgonzola med chili, opastöriserad Brie, Primadonna.....................Tomas
Helge Cote du Rhône 2011

Hasselnötssemifreddo.........................................................................................Olle
Marion Pasito Bianco 2002
Betyg: 4-4-3-3-3