Meny 184-18/2 Laxtartar med löjrom............................................................................Olle Fänkålssoppa med halstrade pilgrimsmusslor.............................Jan Gös med tillbehör.......................................................................................Richard Chistera, Camenbert, Appenzeller..................(Ralph sjuk)........Richard Citroncheesecake med plommon och kiwi......................................Tomas
Meny 185-28/4 Prosciuttoinlindad grön sparris med rostade Paprikasoppa..................................................................................................Olle Ren-och hjortfilé med jordärtskockstimbal, murkelsås S:t Agur, Appenzeller, S:t Nectaire, Monte Enebro.................Richard Rabarberparfait.........................................................................................(Maggan)
|
Meny 186-16/6 Prosciuttoinlindad sparris med grönsakspytt och Ängamatsoppa med italienskt lantbröd...............................................Tomas Baconinlindad majskycklingfilé med saffransrisotto....................Olle Gruyere, St.Agur, Pont Leveque, Lagrad Pikantost, Pavlova med lime-och passionscurd..........................................................Richard Meny 187-1/9 Vitlöksstekta kantareller...............................................................................Richard Fisk-och musselsoppa.......................................................................................Ralph Oxfilé med kantareller och rotsakspuré................................................Tomas Fransk bondost, Brie de Meaux, Västerhavsost, Semifreddo med italiensk maräng................................................................Jan
Meny 188 - 20/10 Honungsgratinerad och prosciuttolindad chevréost.........................Jan Kräft-och hummersoppa med taleggio.....................................................Richard Ryggbiff med potatis-och jordärtskocksgratäng Gorgonzola med chili, opastöriserad Brie, Primadonna.....................Tomas Hasselnötssemifreddo.........................................................................................Olle |