Meny 172 - 31/1
Parmesangratinerade pilgrimsmusslor.....................................Richard
Sloneleigh Chardonnay 2007
Betyg: 4-4-4-4-4
Creme Ninon..........................................................................................Ralph
Gewürtztraminer Reserve Henny 1999
Betyg: 4-4-4-4-4
Oxfilé med mandelpotatiskub
och hjortronvinsås...........Tomas
Mayu Syrah 2006
Betyg: 4-5-4-4-4
Morbier, Tilda, Valdeon,
Monte Veneto.................................Olle
Masi Grandarella 1999
Svan i maräng med
mandelparfait och hallonsås..............Jan
Red Muscadel
Betyg: 4-4-4-4-4
Meny 173 - 12/9
Serranorullar med citronkräm
och friterad kapris........Jan
Fumées Blanches 2008
Betyg: 3-4-4-4-4
Jordärtskocksoppa
med halstrade pilgrimsmusslor........Richard
Leth Grüner Veltliner 2008
Betyg: 4-4-3-3-3
Älgragu med ädelost........................................................................Ralph
Montefalco Sagrantino 2003
Betyg; 3-4-4-4-3
Brie, Gorgonzola, Holländsk
ost...............................................Tomas
Belgisk öl
Clafoutis med plommon,
Robertos kaka...............................Olle
Beerenauslese Cuvée 2003
Betyg: 4-3-4-4-3
Meny 174 - 21/11
Potatiscreme med löjrom..............................................................................Olle
Palacio Pimenten Sauvignon Blanc 2005
Betyg: 3-4-4-4-4
Pumpasoppa...........................................................................................................Jan
Hubert Beck 2007
Betyg: 4-4-4-4-4
Lammytterfilé med
potatis och jordärtskocksgratäng.................Richard
Zenato delle Venezie Merlot 2006
Betyg: 4-4-4-4-3
Morbier, le Route-Tranbär,
Getors i aska, S:t Agur,
Jorblu, Fontina opasteuriserad................................................................Ralph
Don Anselmo 2003
Vita moln på jordgubbsås............................................................................Tomas
Ch. du Bevant Sauternes 2006
Betyg: 3-3-3-3-3