Meny 172 - 31/1

Parmesangratinerade pilgrimsmusslor.....................................Richard
Sloneleigh Chardonnay 2007
Betyg: 4-4-4-4-4

Creme Ninon..........................................................................................Ralph
Gewürtztraminer Reserve Henny 1999
Betyg: 4-4-4-4-4

Oxfilé med mandelpotatiskub och hjortronvinsås...........Tomas
Mayu Syrah 2006
Betyg: 4-5-4-4-4

Morbier, Tilda, Valdeon, Monte Veneto.................................Olle
Masi Grandarella 1999

Svan i maräng med mandelparfait och hallonsås..............Jan
Red Muscadel
Betyg: 4-4-4-4-4

 

Meny 173 - 12/9

Serranorullar med citronkräm och friterad kapris........Jan
Fumées Blanches 2008
Betyg: 3-4-4-4-4

Jordärtskocksoppa med halstrade pilgrimsmusslor........Richard
Leth Grüner Veltliner 2008
Betyg: 4-4-3-3-3

Älgragu med ädelost........................................................................Ralph
Montefalco Sagrantino 2003
Betyg; 3-4-4-4-3

Brie, Gorgonzola, Holländsk ost...............................................Tomas
Belgisk öl

Clafoutis med plommon, Robertos kaka...............................Olle
Beerenauslese Cuvée 2003
Betyg: 4-3-4-4-3

Meny 174 - 21/11

Potatiscreme med löjrom..............................................................................Olle
Palacio Pimenten Sauvignon Blanc 2005
Betyg: 3-4-4-4-4

Pumpasoppa...........................................................................................................Jan
Hubert Beck 2007
Betyg: 4-4-4-4-4

Lammytterfilé med potatis och jordärtskocksgratäng.................Richard
Zenato delle Venezie Merlot 2006
Betyg: 4-4-4-4-3

Morbier, le Route-Tranbär, Getors i aska, S:t Agur,
Jorblu, Fontina opasteuriserad................................................................Ralph
Don Anselmo 2003

Vita moln på jordgubbsås............................................................................Tomas
Ch. du Bevant Sauternes 2006
Betyg: 3-3-3-3-3