Meny 142 - 15/2

Sallad med ugnsrostad Serrano.................Richard
Marqués de Riscal Reserva 1998
Betyg: 4-3-3-2-2

Schilianka....................................................Ralph
Betyg: 3-3-2-3-3

Kycklingbröst med hasselnötter.................Tomas
Moselland-Classic 2001
Betyg.: 3-3-3-3-3

Gruyère, Provolone-Picante, Münster,
Reblochon.....................................................Olle
Quinta do Carmo 1988

Brie Séduisant..............................................Jan
Ch. du Juge Cadillac 1997
Betyg: 3-3-2-2-2

 

Meny 143 - 22/3

Rösti med renskav och kantareller............Jan
Teroldego Rotaliano 2001
Betyg: 3-3-3-4-3

Örtsoppa med Tigerräkor..........................Richard
Stoneleigh Sauvignon Blanc 2001
Betyg: 3-3-4-3-3

Ansjovisspätta............................................Ralph
Gallo Chardonnay 1999
Betyg: 4-3-3-3-3

Brie, Getost, St Agur.................................Tomas
Concha y Toro Merlot 2002

Saffranspannkaka med Salmbärssylt........Olle
Vin Santo Il Poggiolo 1985
Betyg: 4-3-4-4-3

 

Meny 144 - 26/4

Vit sparris med vårlökssås och getost......Olle
Grüner Veltliner Fass 4 2000
Betyg:4-4-4-3-4

Musselsoppa med jordärtskocks- och
äppelkompott.............................................Jan
Dona Beatrix Rueda Verdejo 2002
Betyg: 4-4-4-4-4

Lammstek med potatis- och
svartrotsgratäng .......................................Richard
Ch. Ksara 2000
Betyg: 4-4-4-4-3

Chaume, Vacherin, Gruyère,
Gorgonzola.................................................Ralph
Faustino 7 1998

Flamberad ananas med vaniljparfait.......Tomas
Betyg: 4-4-3-4-4

 

Meny 145 - 7/6

Rökt lax med stuvad spenat......................Tomas
El Coto 2001
Betyg: 3-3-3-3-3

Champinjonsoppa med laxrom.................Olle
Manzanilla Deliciosa
Betyg: 4-4-4-3-4

Helgeflundratimbal med pressad
potatis och murkelsås.................................Jan
Inycon Chardonnay 2002
Betyg: 4-4-4-3-3

Marquis, Fransk brie, Brännvinsost,
Svart Castello, St Agur..............................Richard
Piccini Chianti 2002

Key Limepie.................................................Ralph
Muscat d´alexandrie 2001

Betyg: 3-4-3-3-3

 

Meny 146 - 15/11

Rökt fläskfilé med kantareller och
pepparrotscremefraiche...........................Ralph
Jaques Selosse Brut
Betyg: 4-3-4-3-3

Spansk fisksoppa.......................................Tomas
Rotes Tor Federspiel 2000
Betyg: 2-3-3-4-3

Råka med grön sås....................................Olle
Vosne-Romanée 1997
Betyg: 4-3-3-4-3

Brie, Roquefort, Fårost, Magor...............Jan
Domaine de la Vieille Julienne 2001

Mangosufflé med chokladcreme och
passionsfruktssabaione.............................Richard
Ch. Caladroy Rivesaltes Ambré
Betyg: 4-4-4-4-4

Tillbaka till menyer>>

2 0 0 3