Meny 65
Toast
Skagen................................................Olle
Ruppertsberger Nussbein Cabinett Trocken 1985
Jordärtsskockssoppa....................................Jan
Ch. des Agueres 1985
Champinjonfärserad
gös med
beurre blancsås.............................................Richard
Rosmount Estate Chardonnay 1986
Brie,
Wymendale, Jämtländsk getost..........Ralph
Ch. You la Fleur 1982
Punschäpplen med nötgrädde.....................Tomas
Meny 66 - 18/3
Laxtimbal......................................................Ola
Chablis Premier Cru Fourchaume 1985
Madame
Bröndums fisksoppa.....................Olle
Chablis Premier Cru Fourchaume 1985
Inbakad
fläskfilé med broccoli....................Jan
Ch. des Laurets 1983
Brie,
Cheddar Préférence............................Richard
Orlando Jacobs Creek 1985
Ostkaka
med glass, grädde och
fruktcocktail................................................Tomas
Meny 67 - 16/4
Fyllda
ägghalvor med räkor och
stenbitsrom.................................................Tomas
Debrõi Hãrslevelü
Musselsoppa
a la Troigros..........................Ola
Domaine des Perrères 1986
Kalvfilé
med anklever i madeirasås............Olle
Ch. Léoville-las-Cases 1980
Brie,
Cambozola, Jarlsberg.........................Jan
Domaine du Devoy 1986
Herrarnas favorit........................................Ralph
Meny 68 - 19/8
Grönsaksprimörer med gräddfilsdressing...........Jan
Consommé med rå äggula.....................................Richard
Oxfilé
Mandalay.....................................................Ralph
La Louviere 1982
Brie,
Gorgonzola....................................................Tomas
Mavrud Assenovgrad 1984
Bakad vaniljpudding med kiwi.............................Ola
Meny 69 - 9/12
Panerade
musslor..................................................Ralph
Ch.Respide 1987
Räksoppa.................................................................Tomas
Österrikiskt lantvin
Lammfilé
på spenatbädd med
kantareller och madeirasås....................................Ola
Ch. Verdignan 1983
Brie,
Chaumes, Stilton, Mascarpone.....................Olle
Ch. de Sales 1983
Creme
Fraicheglass med hallonsås och kiwi.........Jan
Tokai Aszu 3 puttonos 1982