Meny 32
Blinier med löjrom..........................................Jan
Mussel-
och havskräftsoppa...........................Olle
Sancerre 1980
Pocherad
sjötunga med champagnesås
och grönpeppar...............................................Richard
Ruinart
Vit
gorgonzola, Gorgonzola, Brie, Alpost......Ralph
Beaujolais Villages 1981
Ingefärspäron..................................................Tomas
Meny 33
Croutón
med gåslever....................................Ola
Cinzano Riserva
Morotssoppa med sherry...............................Jan
Pocherad
sjötunga med bräserad gurka
och smörsås....................................................Olle
Meursault les Poruzots
Mascarpone,
Brillat-Savarin, Brie................Richard
Ch. Talbot 1976
Persikor
i gelé med råkräm...........................Ralph
Cockburn´s Dry Cock
Meny 34
Laxpaj..............................................................Tomas
Hummerragu..................................................Ola
Kokt lamm i vitlökssås...................................Jan
Brie, Gorgonzola, Mascarpone.......................Olle
Apelsingratäng...............................................Richard
Meny 35
Äggrapsodi
med löjrom, räkor
och creme fraiche.............................................Ralph
Sparrissoppa.....................................................Tomas
Escalope
de Veau..............................................Ola
Brillat-Savarin
Brie, Gorgonzola, Fårost...................................Jan
Meny 36
Räksallad............................................................Richard
Gaspacho Andalusia..........................................Ralph
Havsgryta............................................................Tomas
Cuvée de Marcoule
Brie,
Gorgonzola, Vacherol................................Ola
Morgon
Mangosorbet........................................................Jan
Meny 37
Pocherade
ägg med creme-fraichesås
och löjrom............................................................Jan
Perrier
Krabbsoppa..........................................................Richard
Lövbiff med potatiskroketter..............................Ralph
Brie,
Bulgarisk fårost, Gorgonzola......................Tomas
Côtes-du- Rhône 1981
Meny 38 - 25/11
Kronärtskockor
naturell med citronsmör.........Ola
Perrier
Potage
les deux champignones...........................Jan
Perrier
Harsadel................................................................Richard
Volnay 1977
Brie,
Sotad fransk getost, Gorgonzola,
Gammelnorsk ost.................................................Ralph
Bourgueil 1982
Crème Caramel....................................................Tomas