Meny 32

Blinier med löjrom..........................................Jan

Mussel- och havskräftsoppa...........................Olle
Sancerre 1980

Pocherad sjötunga med champagnesås
och grönpeppar...............................................Richard
Ruinart

Vit gorgonzola, Gorgonzola, Brie, Alpost......Ralph
Beaujolais Villages 1981

Ingefärspäron..................................................Tomas

 

Meny 33

Croutón med gåslever....................................Ola
Cinzano Riserva

Morotssoppa med sherry...............................Jan

Pocherad sjötunga med bräserad gurka
och smörsås....................................................Olle
Meursault les Poruzots

Mascarpone, Brillat-Savarin, Brie................Richard
Ch. Talbot 1976

Persikor i gelé med råkräm...........................Ralph
Cockburn´s Dry Cock

 

Meny 34

Laxpaj..............................................................Tomas

Hummerragu..................................................Ola

Kokt lamm i vitlökssås...................................Jan

Brie, Gorgonzola, Mascarpone.......................Olle

Apelsingratäng...............................................Richard

Meny 35

Äggrapsodi med löjrom, räkor
och creme fraiche.............................................Ralph

Sparrissoppa.....................................................Tomas

Escalope de Veau..............................................Ola
Brillat-Savarin

Brie, Gorgonzola, Fårost...................................Jan

 

Meny 36

Räksallad............................................................Richard

Gaspacho Andalusia..........................................Ralph

Havsgryta............................................................Tomas
Cuvée de Marcoule

Brie, Gorgonzola, Vacherol................................Ola
Morgon

Mangosorbet........................................................Jan

 

Meny 37

Pocherade ägg med creme-fraichesås
och löjrom............................................................Jan
Perrier

Krabbsoppa..........................................................Richard

Lövbiff med potatiskroketter..............................Ralph

Brie, Bulgarisk fårost, Gorgonzola......................Tomas
Côtes-du- Rhône 1981

 

Meny 38 - 25/11

Kronärtskockor naturell med citronsmör.........Ola
Perrier

Potage les deux champignones...........................Jan
Perrier

Harsadel................................................................Richard
Volnay 1977

Brie, Sotad fransk getost, Gorgonzola,
Gammelnorsk ost.................................................Ralph
Bourgueil 1982

Crème Caramel....................................................Tomas


1 9 8 3

MENYER>>