Meny 18

Orkidée, kirsberry och bitter lemon...........Olle

Gravad oxfilé.................................................Richard
Ch. de Marsan 1977

St. Germain, ärtpurè....................................Ralph

Coq au vin.....................................................Tomas
Rosé de Saint-Tropez

Gruyère, Bel paese, Vacherol
Roquefort på fårmjölk................................Ola
Sandeman late bottled vintage 1974

Hjortronfromage........................................Jan

 

Meny 19

Marinerad lax med grön sås....................Olle
Saarburger Schloss Kabinett 1979

Crème d´asperges.....................................Richard

Gädda i vinägersås...................................Ralph
Oppenheimer Schloss Kabinett 1978

Singoalla, Gorgonzola, Brie.....................Tomas
Brolio 1978

Chokladmousse........................................Ola

 

Meny 20

Avocadomousse........................................Jan

Musselsoppa Billy By................................Olle
Sancerre les Belles Dames 1979

Vitvinspocherad piggvarsfilé och
vitvinssås med ängssyra...........................Richard
Ch. de Courac 1978

Marinerade jordgubbar...........................Tomas
Sauternes

Meny 21

Parmaskinka med melon...............................Ola
Henkell Trocken

Gazpacho.........................................................Jan
Banda Dorada

Gåsleverinbakad oxfilé med Madeirasås.......Olle
Gevrey-Chambertin Les Cazetiers 1977

Champanet-Brie, Gorgonzola, Princess,
Norrbotten.......................................................Richard
Ch. Carbonnieux 1977

Aprikoskräm....................................................Ralph

 

Meny 22

Räksallad..........................................................Tomas
Bernkastel-Kueser Kardinalsberg

Crème du Barry................................................Ola

Vinkokta kycklingbröst med röd paprikasås..Jan
Ch. du Cros 1978

Appenzell, Brillat-Savarin, Marie Grimal,
Renommé...........................................................Olle
Ch. le Fournas Bernadotte 1976

Sorbettallrik med hallon, rabarber och kiwi...Richard

 

Meny 23

Champinjonstuvningsfyllda tomater..............Ralph

Pôtage de Neuilly.............................................Tomas

Kalvinnanlår med calvados- och
crème-fraichesås..............................................Ola
Ch. La Garde 1977

Brie, Grevé, Pot-Cheese, Mascarpone.............Jan
Ch. du Val d´Or 1974

Zabaione över druvor.......................................Olle
Marsala

 

Meny 24

Kycklinglevermousse med champinjoner......Richard
Morgon 1979

Oxsvanssoppa..................................................Ralph
Manzanilla

T-benstek med béarnaisesås..........................Tomas
Moulin-à-Vent 1978

Brie, Getost, Gorgonzola, Rökt ost.................Ola
Ch. Valrose 1977

 

 

1 9 8 1

MENYER>>