Meny 18
Orkidée, kirsberry och bitter lemon...........Olle
Gravad
oxfilé.................................................Richard
Ch. de Marsan 1977
St. Germain, ärtpurè....................................Ralph
Coq
au vin.....................................................Tomas
Rosé de Saint-Tropez
Gruyère,
Bel paese, Vacherol
Roquefort på fårmjölk................................Ola
Sandeman late bottled vintage 1974
Hjortronfromage........................................Jan
Meny 19
Marinerad
lax med grön sås....................Olle
Saarburger Schloss Kabinett 1979
Crème d´asperges.....................................Richard
Gädda
i vinägersås...................................Ralph
Oppenheimer Schloss Kabinett 1978
Singoalla,
Gorgonzola, Brie.....................Tomas
Brolio 1978
Chokladmousse........................................Ola
Meny 20
Avocadomousse........................................Jan
Musselsoppa
Billy By................................Olle
Sancerre les Belles Dames 1979
Vitvinspocherad
piggvarsfilé och
vitvinssås med ängssyra...........................Richard
Ch. de Courac 1978
Marinerade
jordgubbar...........................Tomas
Sauternes
Meny 21
Parmaskinka
med melon...............................Ola
Henkell Trocken
Gazpacho.........................................................Jan
Banda Dorada
Gåsleverinbakad
oxfilé med Madeirasås.......Olle
Gevrey-Chambertin Les Cazetiers 1977
Champanet-Brie,
Gorgonzola, Princess,
Norrbotten.......................................................Richard
Ch. Carbonnieux 1977
Aprikoskräm....................................................Ralph
Meny 22
Räksallad..........................................................Tomas
Bernkastel-Kueser Kardinalsberg
Crème du Barry................................................Ola
Vinkokta
kycklingbröst med röd paprikasås..Jan
Ch. du Cros 1978
Appenzell,
Brillat-Savarin, Marie Grimal,
Renommé...........................................................Olle
Ch. le Fournas Bernadotte 1976
Sorbettallrik med hallon, rabarber och kiwi...Richard
Meny 23
Champinjonstuvningsfyllda tomater..............Ralph
Pôtage de Neuilly.............................................Tomas
Kalvinnanlår
med calvados- och
crème-fraichesås..............................................Ola
Ch. La Garde 1977
Brie,
Grevé, Pot-Cheese, Mascarpone.............Jan
Ch. du Val d´Or 1974
Zabaione
över druvor.......................................Olle
Marsala
Meny 24
Kycklinglevermousse
med champinjoner......Richard
Morgon 1979
Oxsvanssoppa..................................................Ralph
Manzanilla
T-benstek
med béarnaisesås..........................Tomas
Moulin-à-Vent 1978
Brie,
Getost, Gorgonzola, Rökt ost.................Ola
Ch. Valrose 1977