Meny 12
Avocados
med hackade ägg, räkor
och senapsdressing...........................................Jan
Nässelsoppa......................................................Ralph
Räkor
i sötsur sås.............................................Tomas
Calvet Dry
Camembert,
Gorgonzola, Getost......................Ola
Portvin
Flammande mysterium...................................Olle
Meny 13
Never
mind, vodka, vermouth och
vispgrädde......................................................Jan *
Champinjoner
à la greque.............................Olle
Ch. Roussel 1976
Potatissoppa med rostade brödtärningar....Richard
Stekt
gravad regnbågslax..............................Ralph
Baronnie de Sabran
Bresse
bleu, Camembert, Gruyère................Tomas
Rödvin
Apelsinsorbet med champagne....................Ola
*sex menyer framåt har vi olika drinkar.
Meny 14
Campari och soda........................................Ola
Kräftor...........................................................Jan
Gumpoldskirchner
Tomatsoppa..................................................Olle
Renkalvsmedaljonger
med
selleripuré och portvinssås..........................Richard
Moulin-à-Vent 1978
Ädelostfyllda
petits-choux...........................Ralph
Hunt´s Port
Frukt i vitvinsgelé.........................................Tomas
Meny 15
Niklas,
mousserande vin, citronsaft
och jordgubbsvispgrädde..........................Tomas
Gäddfärstimbal
med kräftsås....................Ola
Ch. des Clydes
Borsjtj..........................................................Jan
Fyllda
kycklingbröst med salvia-
och tomatsås................................................Olle
Bandol
Brie,
Gorgonzola..........................................Richard
Ch. Rausan-Ségla 1974
Glacerade
persikor med rosenpeppar
och vispgrädde.............................................Ralph
Hunt´s Port
Meny 16
Bloody Mary................................................Ralph
Avocados med ädelostfyllning.....................Tomas
Hummersoppa..............................................Ola
Prince Oliver
Kalvlever
med rödvinssås.............................Jan
Ch. Haut-Bages Libéral 1974
Brie,
Getost, Mascarpone...............................Olle
Ch. Lagrange, Pomerol 1973
Pocherade
päron i rödvinssås med
vispgrädde......................................................Richard
Meny 17
Dubonnet.......................................................Richard
Gravad
sill med gravsås och senapssås.......Ralph
Ch. d´Isenbourg Gewürztraminer
Spansk musselsoppa.....................................Tomas
Oxfilé
med mejramssås................................Ola
Ch. la Tour Clanet 1975
Jarlsberg,
Gorgonzola, Camembert,
Valnötsost......................................................Jan
Barros Almeida 1965
Flytande
öar med vaniljkräm......................Olle
Barros Almeida 1965