Meny 147 - 14/2 (se bildmeny)

Sushi..........................................................Richard
Japansk öl
Betyg: 4-4-4-4-3

Grön ärtsoppa...........................................Ralph
Betyg: 3-3-3-3-3

Kycklingfilé med pastasås och pesto.......Tomas
Montepulciano d´Abruzzo 2002
Betyg: 3-2-3-3-2

Vacherin Mont d´Or, Tête du Moine,
Reblochon, Parmesan..............................Olle
Amarone 1999

Ananaspaj med vaniljparfait...................Jan
Beerenauslese Cuvée 2002
Betyg: 3-4-4-4-3

 

Meny 148 - 3/4

Purjolök med vinegrettesås.....................Jan
Öl
Betyg: 3-3-3-3-3

Zuppa con pasta e fagioli.........................Richard
Villa Puccini 2000
Betyg : 3-3-3-4-3

Tomtens stekta gädda..............................Ralph
Chardonnay Blaj 2000
Betyg: 4-4-4-4-4

Brie, Gorgonzola, Chistera,
Småländsk hemost...................................Tomas
Cawarra Shiraz Cabernet 2003

Chokladmuffin med rödvinssås och
vaniljglass..................................................Olle
Graham´s six grapes port
Betyg: 3-3-4-2-3

Meny 149 - 22/5

Rökt lax med gräslökmuffin..............................Olle
Schloss Vollrads Riesling Spätlese Trocken 1990
Betyg: 4-4-4-4

Krämig soppa med rökt lax..............................Jan
Lindemans Chardonnay Bin 65 2002
Betyg: 4-4-4-4

Oxfilé med kanderad melon och
potatiscrème......................................................Richard
Gallo, Sierra Valley, Cabernet Sauvignon 2002
Betyg: 5-4-4-4

Brie, Cremola, Fransk kittost, Chèvre............(Richard)

Päron- och calvadosglass med
hjortronkompott och våffla.............................Tomas
Betyg: 4-4-4-4

Meny 150 - 2/10

Vi firade den 150:e menyn med att gå på Restaurang
Atmosfär-Mat och Vin i Malmö.

 

Meny 151 - 27/11

Gratinerade havskräftor..................................Olle
Condrieu 2002
Betyg: 4-3-4-3-3

Grekisk ägg-och citronsoppa.........................Jan
Rawson´s Retreat Semillon Chardonnay 2003
Betyg: 2-3-2-2-2

Fläskfilé med mild vitlökscreme och
apelsinsky........................................................Richard
Zinfandel 2001
Betyg: 3-3-4-3-3

Vit Gorgonzola, Vitlöksost,
"Italiensk Stilton"...........................................Ralph
Torre Mayor 1996

Citronmaräng i glas........................................Tomas
Betyg: 4-4-3-4-3

 

 

 

2 0 0 4

Tillbaka till menyer>>