Meny 147 - 14/2 (se bildmeny)
Sushi..........................................................Richard
Japansk öl
Betyg: 4-4-4-4-3
Grön
ärtsoppa...........................................Ralph
Betyg: 3-3-3-3-3
Kycklingfilé
med pastasås och pesto.......Tomas
Montepulciano d´Abruzzo 2002
Betyg: 3-2-3-3-2
Vacherin
Mont d´Or, Tête du Moine,
Reblochon, Parmesan..............................Olle
Amarone 1999
Ananaspaj
med vaniljparfait...................Jan
Beerenauslese Cuvée 2002
Betyg: 3-4-4-4-3
Meny 148 - 3/4
Purjolök
med vinegrettesås.....................Jan
Öl
Betyg: 3-3-3-3-3
Zuppa
con pasta e fagioli.........................Richard
Villa Puccini 2000
Betyg : 3-3-3-4-3
Tomtens
stekta gädda..............................Ralph
Chardonnay Blaj 2000
Betyg: 4-4-4-4-4
Brie,
Gorgonzola, Chistera,
Småländsk hemost...................................Tomas
Cawarra Shiraz Cabernet 2003
Chokladmuffin
med rödvinssås och
vaniljglass..................................................Olle
Graham´s six grapes port
Betyg: 3-3-4-2-3
Meny 149 - 22/5
Rökt
lax med gräslökmuffin..............................Olle
Schloss Vollrads Riesling Spätlese Trocken 1990
Betyg: 4-4-4-4
Krämig
soppa med rökt lax..............................Jan
Lindemans Chardonnay Bin 65 2002
Betyg: 4-4-4-4
Oxfilé
med kanderad melon och
potatiscrème......................................................Richard
Gallo, Sierra Valley, Cabernet Sauvignon 2002
Betyg: 5-4-4-4
Brie, Cremola, Fransk kittost, Chèvre............(Richard)
Päron-
och calvadosglass med
hjortronkompott och våffla.............................Tomas
Betyg: 4-4-4-4
Meny 150 - 2/10
Vi
firade den 150:e menyn med att gå på Restaurang
Atmosfär-Mat och Vin i Malmö.
Meny 151 - 27/11
Gratinerade
havskräftor..................................Olle
Condrieu 2002
Betyg: 4-3-4-3-3
Grekisk
ägg-och citronsoppa.........................Jan
Rawson´s Retreat Semillon Chardonnay 2003
Betyg: 2-3-2-2-2
Fläskfilé
med mild vitlökscreme och
apelsinsky........................................................Richard
Zinfandel 2001
Betyg: 3-3-4-3-3
Vit
Gorgonzola, Vitlöksost,
"Italiensk Stilton"...........................................Ralph
Torre Mayor 1996
Citronmaräng
i glas........................................Tomas
Betyg: 4-4-3-4-3