Meny 132 - 24/2
Friterade
musslor....................................Ralph
Muscadet sur Lie 1999
Betyg: 3-3-3-3-3
Rökt
laxpastej med grönsaksmousse
och gurksallad..........................................Tomas
Muscat Resérve 1996
Betyg: 3-3-3-3-3
Rådjursfilé
med getsmörsås....................Olle
Barolo Gattinera 1985
Betyg: 4-4-4-4-4
Brie,
Sambal Oelek, Getost, Marquis......Jan
Ch. Cantemerle 1983
Gräddpaj
med citron................................Richard
Moscato d´Asti 1996
Betyg: 4-4-4-4-3
Meny 133 - 21/4
Ansjovismousse
med löjrom....................Richard
Betyg: 3-3-4-3-3
Gössoppagryta...........................................Ralph
Glen Ellen Chardonnay 1998
Betyg: 4-4-4-4-4
Laxkotlett
med tre paprikasåser...............Tomas
Chapel Hill Muscat 1998
Betyg: 3-3-3-3-3
Chaource,
Epoisse, Etorlei,
St Marcellin...............................................Olle
Campofiorin 1990
Pepparkaksmuffins
med ädelost...............Jan
Betyg: 3-2-2-3-2
Meny 134 - 11/8
Potatismazarin
med sparris och rökt lax..Jan
Betyg: 4-4-4-4-4
Olivsoppa
med murkelgrädde.................Richard
Betyg: 4-4-4-4-4
Parmagös...................................................Ralph
Jacobs Creek Chardonnay
Betyg: 4-4-4-4-4
Brie,
Gorgonzola, Whiskeycheddar..........Tomas
Frangipane med vaniljparfait och hallon.Olle
Muscat de Rivesaltes 1996
Betyg: 4-4-4-4-4
Meny 135 - 29/9
Kummel
på spenat- och tomatconcassé........Olle
Riesling Cuvée Théo 1992
Betyg: 4-4-4-4-4
Grön
tomatsoppa med lime..........................Jan
Banrock Station Chardonnay 2000
Betyg: 3-4-3-4-3
Ugnsbakade
kycklingbröst med rostade
rotfrukter och limesås...................................Richard
Lehnardo Classic Riesling 2000
Betyg: 4-3-3-4-3
Gorgonzola,
Brie, Grönpepparost,
Bergsost från Jura.........................................Ralph
A Mano 2000
Äppelkaka
Alsace...........................................Tomas
Sandemans Invalidport
Betyg: 3-3-2-2-3
Meny 136 - 2/12
Laxpaté
med romsås.....................................Tomas
Cleo 1999
Betyg: 3-3-3-3-3
Saffrans-
och vitlökssoppa............................Olle
Betyg: 4-3-4-4-4
Torsk
med Parmastuk....................................Jan
Marsanne 1998
Betyg: 4-4-4-4-4
Grönmögelost,
Brie, Gorgonzola,
Singel malt cheddar........................................Richard
Eagle Peak Merlot 1998
Falmouth
Fool..................................................Ralph
Ch. Haut-Bergeron 1995
Betyg: 3-3-4-3-3