Meny 132 - 24/2

Friterade musslor....................................Ralph
Muscadet sur Lie 1999
Betyg: 3-3-3-3-3

Rökt laxpastej med grönsaksmousse
och gurksallad..........................................Tomas
Muscat Resérve 1996
Betyg: 3-3-3-3-3

Rådjursfilé med getsmörsås....................Olle
Barolo Gattinera 1985

Betyg: 4-4-4-4-4

Brie, Sambal Oelek, Getost, Marquis......Jan
Ch. Cantemerle 1983

Gräddpaj med citron................................Richard
Moscato d´Asti 1996
Betyg: 4-4-4-4-3

 

Meny 133 - 21/4

Ansjovismousse med löjrom....................Richard
Betyg: 3-3-4-3-3

Gössoppagryta...........................................Ralph
Glen Ellen Chardonnay 1998
Betyg: 4-4-4-4-4

Laxkotlett med tre paprikasåser...............Tomas
Chapel Hill Muscat 1998
Betyg: 3-3-3-3-3

Chaource, Epoisse, Etorlei,
St Marcellin...............................................Olle
Campofiorin 1990

Pepparkaksmuffins med ädelost...............Jan
Betyg: 3-2-2-3-2

 

Meny 134 - 11/8

Potatismazarin med sparris och rökt lax..Jan
Betyg: 4-4-4-4-4

Olivsoppa med murkelgrädde.................Richard
Betyg: 4-4-4-4-4

Parmagös...................................................Ralph
Jacobs Creek Chardonnay
Betyg: 4-4-4-4-4

Brie, Gorgonzola, Whiskeycheddar..........Tomas

Frangipane med vaniljparfait och hallon.Olle
Muscat de Rivesaltes 1996
Betyg: 4-4-4-4-4

 

Meny 135 - 29/9

Kummel på spenat- och tomatconcassé........Olle
Riesling Cuvée Théo 1992
Betyg: 4-4-4-4-4

Grön tomatsoppa med lime..........................Jan
Banrock Station Chardonnay 2000
Betyg: 3-4-3-4-3

Ugnsbakade kycklingbröst med rostade
rotfrukter och limesås...................................Richard
Lehnardo Classic Riesling 2000
Betyg: 4-3-3-4-3

Gorgonzola, Brie, Grönpepparost,
Bergsost från Jura.........................................Ralph
A Mano 2000

Äppelkaka Alsace...........................................Tomas
Sandemans Invalidport
Betyg: 3-3-2-2-3

 

Meny 136 - 2/12

Laxpaté med romsås.....................................Tomas
Cleo 1999
Betyg: 3-3-3-3-3

Saffrans- och vitlökssoppa............................Olle
Betyg: 4-3-4-4-4

Torsk med Parmastuk....................................Jan
Marsanne 1998
Betyg: 4-4-4-4-4

Grönmögelost, Brie, Gorgonzola,
Singel malt cheddar........................................Richard
Eagle Peak Merlot 1998

Falmouth Fool..................................................Ralph
Ch. Haut-Bergeron 1995
Betyg: 3-3-4-3-3

Tillbaka till menyer>>

2 0 0 1