Meny 127 - 12/2
Gratinerad
getost med honung...................Ralph
BG 1725 1997
Betyg: 3-4-2-3-3-3
Räksoppa.......................................................Tomas
Betyg: 3-4-4-3-2-3
Pocherad
lax med vitvinssås och
sockerärtor.....................................................Ola
Pinot Gris 1998
Betyg: 3-3-3-4-3-3
Stilton,
Dôme, Brie de Meaux,
Appenzeller.....................................................Olle
Lingonparfait
med hjortronsylt.....................Jan
Betyg: 3-3-3-3-3-3
Meny 128 - 20/5 *
Marinerad
rostbiff med soltorkade
tomater............................................................Richard
Ch. Segure 1997
Betyg: 4-4-4-4-4-4
Holländsk
morotssoppa..................................Ralph
Betyg: 3-2-3-3-3-3
Stekt
horngädda med färskpotatis och
gräslökssås.......................................................Tomas
Masi 1998
Betyg: 3-3-3-3-3-3
Brie,
Gorgonzola, Getchevre............................Ola
Villa Antinori 1996
Plättar
med rabarber och vaniljkräm.............Olle
Serenade 1993
Betyg: 4-4-4-3-4-3
* Ola Hagerstens sista meny
Meny 129 - 2/9
Skinkrullader
med örtkesella och
tapenade...........................................................Jan
Sliven Chardonnay 1997
Betyg: 3-3-4-3-3
Fisksoppa
med rotfrukter...............................Richard
Casal di Serra 1999
Betyg: 4-4-4-5-4
Chilikyckling....................................................Ralph
Riesling Spätlese 1998
Betyg: 3-3-3-3-3
Brie,
Gorgonzola, Grönpepparost...................Tomas
Serra do Louro 1999
Plommonpaj
med mandelgrädde...................Olle
Muscat de Beaumes de Venise 1997
Betyg: 4-4-4-3-3
Meny 130 - 14/10
Carpaccio
på lax..............................................Olle
Hochheimer Hölle Riesling Kabinett 1998
Betyg: 4-3-4-3-3
Höstsoppa........................................................Jan
Chêne 1999
Betyg: 4-4-4-4-4
Ugnsbakad
torskrygg med citronpasta..........Richard
Koonunga Hill 1999
Betyg: 3-4-4-3-3
Gorgonzola,
Gaultiere, Beaussin.....................Ralph
Marques de Arienzo 1995
Creme
Caramel.................................................Tomas
Betyg: 3-2-2-2-2
Meny 131 - 1/12
Lantleverpastej.................................................Tomas
Biferno 2000
Betyg: 2-4-3-3-4
Vichyssoise
med forellram och Shiitake.........Olle
Betyg: 4-3-4-3-3
Kyckling
Sultanas..............................................Jan
La Baume 2000
Betyg:4-3-3-3-3
Baron
R, St Albraye, Gorgonzola,
Askad getost.......................................................Richard
Ch. Sauvignon Reserva 1998
Punschflamberade
björnbär.............................Ralph
Betyg: 3-3-2-3-3