Meny 127 - 12/2

Gratinerad getost med honung...................Ralph
BG 1725 1997
Betyg: 3-4-2-3-3-3

Räksoppa.......................................................Tomas
Betyg: 3-4-4-3-2-3

Pocherad lax med vitvinssås och
sockerärtor.....................................................Ola
Pinot Gris 1998
Betyg: 3-3-3-4-3-3

Stilton, Dôme, Brie de Meaux,
Appenzeller.....................................................Olle

Lingonparfait med hjortronsylt.....................Jan
Betyg: 3-3-3-3-3-3

 

Meny 128 - 20/5 *

Marinerad rostbiff med soltorkade
tomater............................................................Richard
Ch. Segure 1997
Betyg: 4-4-4-4-4-4

Holländsk morotssoppa..................................Ralph
Betyg: 3-2-3-3-3-3

Stekt horngädda med färskpotatis och
gräslökssås.......................................................Tomas
Masi 1998
Betyg: 3-3-3-3-3-3

Brie, Gorgonzola, Getchevre............................Ola
Villa Antinori 1996

Plättar med rabarber och vaniljkräm.............Olle
Serenade 1993
Betyg: 4-4-4-3-4-3

* Ola Hagerstens sista meny

 

Meny 129 - 2/9

Skinkrullader med örtkesella och
tapenade...........................................................Jan
Sliven Chardonnay 1997
Betyg: 3-3-4-3-3

Fisksoppa med rotfrukter...............................Richard
Casal di Serra 1999
Betyg: 4-4-4-5-4

Chilikyckling....................................................Ralph
Riesling Spätlese 1998
Betyg: 3-3-3-3-3

Brie, Gorgonzola, Grönpepparost...................Tomas
Serra do Louro 1999

Plommonpaj med mandelgrädde...................Olle
Muscat de Beaumes de Venise 1997
Betyg: 4-4-4-3-3

Meny 130 - 14/10

Carpaccio på lax..............................................Olle
Hochheimer Hölle Riesling Kabinett 1998
Betyg: 4-3-4-3-3

Höstsoppa........................................................Jan
Chêne 1999
Betyg: 4-4-4-4-4

Ugnsbakad torskrygg med citronpasta..........Richard
Koonunga Hill 1999
Betyg: 3-4-4-3-3

Gorgonzola, Gaultiere, Beaussin.....................Ralph
Marques de Arienzo 1995

Creme Caramel.................................................Tomas
Betyg: 3-2-2-2-2

 

Meny 131 - 1/12

Lantleverpastej.................................................Tomas
Biferno 2000
Betyg: 2-4-3-3-4

Vichyssoise med forellram och Shiitake.........Olle
Betyg: 4-3-4-3-3

Kyckling Sultanas..............................................Jan
La Baume 2000
Betyg:4-3-3-3-3

Baron R, St Albraye, Gorgonzola,
Askad getost.......................................................Richard
Ch. Sauvignon Reserva 1998

Punschflamberade björnbär.............................Ralph
Betyg: 3-3-2-3-3


Tillbaka till menyer>>

2 0 0 0