Meny 123- 24/4
Sillcocktail.....................................................Jan
Betyg 3-3-4-3-3-3
Pulverräksoppa
med musslor......................Richard
Betyg: 4-4-2-3-3-3
Gorgonzolafylld
fläskfilé med
purjolökssås..................................................Ralph
Cianti 1996
Betyg: 4-3-3-3-3-3
Epoisse,
Camembert, Korsikansk fårost,
Reblochon.....................................................Olle
Barolo Riserva 1988
Fruktgratäng................................................Ola
Betyg: 4-3-3-4-3-3
Meny 124 - 3/7
Lertallrikasill................................................Olle
Betyg: 3-3-4-3-3
Redd
grönsakssoppa....................................Jan
Betyg: 2-2-2-2-2
Kalvrullader..................................................Richard
Baron de Ley 1995
Betyg: 4-3-4-4-4
Gorgonzola,
Brie de Meaux,
Österrikisk ölost, Bondost...........................Ralph
Smith Haut Lafitte 1983
Oflamberad
ananas med vaniljparfait.......Tomas
Betyg: 2-3-2-3-3
Meny 125 - 29/8
Kräftor
med hemmagjord majonäs...............Ola
Betyg: 3-3-3-3-2-3
Morotssoppa....................................................Olle
Betyg: 3-3-4-4-4-4
Fläskkarré
med morots- och kålrabbitimbal,
potatis och vitlöksgurka..................................Jan
Canforrales 1998
Betyg: 2-4-3-4-4-4
Camembert,
Kittost, Fransk fårost,
Getost, Blåmögelost........................................Richard
Weinert C. Sauvignon 1995
Citronmarängpaj............................................Ralph
Betyg: 2-2-2-3-2-2
Meny 126 - 30/10
Ost-
och broccolipaj........................................Tomas
Lugana 1997
Betyg: 4-3-3-3-3-3
Champinjonsoppa
med bacon......................Ola
Pinot Gris 1992
Betyg: 4-4-4-4-4-4
Dovhjortsbiff
med lök....................................Olle
Côte-Rôtie 1985
Betyg: 3-3-3-3-3-3
Brie,
Brännvinsost, Jämtländsk fårost.........Jan
Chablis les Clos 1990
Katrinplommonsufflé....................................Richard
Jurançon 1994
Betyg: 3-4-2-4-3-3