Meny 123- 24/4

Sillcocktail.....................................................Jan
Betyg 3-3-4-3-3-3

Pulverräksoppa med musslor......................Richard
Betyg: 4-4-2-3-3-3

Gorgonzolafylld fläskfilé med
purjolökssås..................................................Ralph
Cianti 1996
Betyg: 4-3-3-3-3-3

Epoisse, Camembert, Korsikansk fårost,
Reblochon.....................................................Olle
Barolo Riserva 1988

Fruktgratäng................................................Ola
Betyg: 4-3-3-4-3-3

 

Meny 124 - 3/7

Lertallrikasill................................................Olle
Betyg: 3-3-4-3-3

Redd grönsakssoppa....................................Jan
Betyg: 2-2-2-2-2

Kalvrullader..................................................Richard
Baron de Ley 1995
Betyg: 4-3-4-4-4

Gorgonzola, Brie de Meaux,
Österrikisk ölost, Bondost...........................Ralph
Smith Haut Lafitte 1983

Oflamberad ananas med vaniljparfait.......Tomas
Betyg: 2-3-2-3-3

Meny 125 - 29/8

Kräftor med hemmagjord majonäs...............Ola
Betyg: 3-3-3-3-2-3

Morotssoppa....................................................Olle
Betyg: 3-3-4-4-4-4

Fläskkarré med morots- och kålrabbitimbal,
potatis och vitlöksgurka..................................Jan
Canforrales 1998
Betyg: 2-4-3-4-4-4

Camembert, Kittost, Fransk fårost,
Getost, Blåmögelost........................................Richard
Weinert C. Sauvignon 1995

Citronmarängpaj............................................Ralph
Betyg: 2-2-2-3-2-2

 

Meny 126 - 30/10

Ost- och broccolipaj........................................Tomas
Lugana 1997
Betyg: 4-3-3-3-3-3

Champinjonsoppa med bacon......................Ola
Pinot Gris 1992
Betyg: 4-4-4-4-4-4

Dovhjortsbiff med lök....................................Olle
Côte-Rôtie 1985
Betyg: 3-3-3-3-3-3

Brie, Brännvinsost, Jämtländsk fårost.........Jan
Chablis les Clos 1990

Katrinplommonsufflé....................................Richard
Jurançon 1994
Betyg: 3-4-2-4-3-3

Tillbaka till menyer>>

1 9 9 9