Meny 118 - 21/2
Korianderlax
på auberginebädd................Olle
Gewürztraminer Herrenweg 1991
Betyg: 4-4-4-4-4-4
Squashsoppa
àla crème..............................Jan
Betyg: 3-3-3-4-3-3
Sprängd
anka orange...................................Richard
Pomwo Rosso 1993
betyg: 3-4-4-4-3-3
Gruyère,
Brie de meaux, Gorgonzola,
Italiensk vattenbuffelost..............................Ralph
Hermitage 1983
Hallonsufflé
med hallonsås..........................Tomas
Betyg: 4-5-4-4-4-4
Meny 119 - 21/3
Laxcarpaccio
med rosépeppar....................Ola
Blouberg
Betyg: 3-4-3-3-3-3
Vinsoppa.......................................................Olle
Pinot d´Alsace 1994
Betyg: 3-3-3-3-4-3
Kalkonfilé
med grönsaker och
vinbärstimbal...............................................Jan
Vinas del vero Chardonnay 1994
Betyg: 3-3-4-4-3-3
Brie,
Mascarpone, Jarlsberg, Rödlöksost..Richard
Viña Arana 1989
Flamberade
persikor....................................Ralph
Sandeman Reserve
Betyg: 4-3-4-4-4-4
Meny 120 - 6/6
Kronärtskocksbottnar
med
krabbstuvning.............................................Tomas
Scavigna 1995
Betyg: 4-3-3-3-4-3
Crème
d´Asperges.......................................Ola
Coudoulet de Beaucastel 1995
Betyg: 4-4-3-3-4-4
Örtfärserad
piggvar med svamprisotto
och hummersmörsås...................................Olle
Wachenheimer Fuchsmantel
Riesling Spätlese Trocken 1992
Betyg: 4-4-4-4-4-4
Friterad
camembert med hjortronsylt......Jan
Flaccianello della Pieve 1990
Ljus
och mörk chokladtarte.......................Richard
Morris liqueur muscat
Betyg: 3-3-4-4-4-3
Meny 121 - 24/10
Blomkål
på sätt och vis...................................Ralph
Betyg: 2-2-3-2-3-3
Kålsoppa..........................................................Tomas
Porter
Betyg: 4-3-3-3-3-3
Småländska
kroppkakor med skirat smör
och rårörda lingon..........................................Ola
Öl
Betyg: 3-2-2-2-2-3
Västerbotten,
Grevé........................................Olle
Öl
Skånsk
äppelkaka med vaniljsås....................Jan
Betyg: 4-3-3-3-3-3
Meny 122 - 5/12
Rökt
ål med äggröra......................................Richard
Betyg: 3-4-4-4-4-3
Vintersoppa....................................................Ralph
Betyg: 2-2-2-4-3-3
Stekt
sill med dillpotatismos........................Tomas
Betyg: 4-4-3-3-4-3
Burträsk,
Jämtlänsdk getost, Kvibille
Ädelost...........................................................Ola
Röd Calle
Glöggmarinerade
apelsinklyftor..................Olle
Muscat de Beaumes de Venise 1996
Betyg: 4-4-4-4-4-4