Meny 118 - 21/2

Korianderlax på auberginebädd................Olle
Gewürztraminer Herrenweg 1991
Betyg: 4-4-4-4-4-4

Squashsoppa àla crème..............................Jan
Betyg: 3-3-3-4-3-3

Sprängd anka orange...................................Richard
Pomwo Rosso 1993
betyg: 3-4-4-4-3-3

Gruyère, Brie de meaux, Gorgonzola,
Italiensk vattenbuffelost..............................Ralph
Hermitage 1983

Hallonsufflé med hallonsås..........................Tomas
Betyg: 4-5-4-4-4-4

 

Meny 119 - 21/3

Laxcarpaccio med rosépeppar....................Ola
Blouberg
Betyg: 3-4-3-3-3-3

Vinsoppa.......................................................Olle
Pinot d´Alsace 1994
Betyg: 3-3-3-3-4-3

Kalkonfilé med grönsaker och
vinbärstimbal...............................................Jan
Vinas del vero Chardonnay 1994
Betyg: 3-3-4-4-3-3

Brie, Mascarpone, Jarlsberg, Rödlöksost..Richard
Viña Arana 1989

Flamberade persikor....................................Ralph
Sandeman Reserve
Betyg: 4-3-4-4-4-4

 

Meny 120 - 6/6

Kronärtskocksbottnar med
krabbstuvning.............................................Tomas
Scavigna 1995
Betyg: 4-3-3-3-4-3

Crème d´Asperges.......................................Ola
Coudoulet de Beaucastel 1995
Betyg: 4-4-3-3-4-4

Örtfärserad piggvar med svamprisotto
och hummersmörsås...................................Olle
Wachenheimer Fuchsmantel
Riesling Spätlese Trocken 1992
Betyg: 4-4-4-4-4-4

Friterad camembert med hjortronsylt......Jan
Flaccianello della Pieve 1990

Ljus och mörk chokladtarte.......................Richard
Morris liqueur muscat
Betyg: 3-3-4-4-4-3

Meny 121 - 24/10

Blomkål på sätt och vis...................................Ralph
Betyg: 2-2-3-2-3-3

Kålsoppa..........................................................Tomas
Porter
Betyg: 4-3-3-3-3-3

Småländska kroppkakor med skirat smör
och rårörda lingon..........................................Ola
Öl
Betyg: 3-2-2-2-2-3

Västerbotten, Grevé........................................Olle
Öl

Skånsk äppelkaka med vaniljsås....................Jan
Betyg: 4-3-3-3-3-3

 

Meny 122 - 5/12

Rökt ål med äggröra......................................Richard
Betyg: 3-4-4-4-4-3

Vintersoppa....................................................Ralph
Betyg: 2-2-2-4-3-3

Stekt sill med dillpotatismos........................Tomas
Betyg: 4-4-3-3-4-3

Burträsk, Jämtlänsdk getost, Kvibille
Ädelost...........................................................Ola
Röd Calle

Glöggmarinerade apelsinklyftor..................Olle
Muscat de Beaumes de Venise 1996
Betyg: 4-4-4-4-4-4

Tillbaka till menyer>>

1 9 9 8