Meny 113
Löjrom
med creme fraiche.......................Ola
Betyg: 3-4-3-3-3
Viltsoppa
med trattkantareller.................Olle
Le Fredis chardonnay 1993
Betyg: 4-3-4-4-4
Strutsfilé
med mangosås...........................Jan
Betyg: 3-3-3-4-3
Brie,
Chèvre, Mascarpone,
Bavaria blue..............................................Richard
Viña Alberdi
1992
Banan
i apelsinsås....................................Ralph
Betyg: 3-3-3-3-3
Meny 114 - 31/5
Vitlökssill..................................................Ralph
Betyg: 3-3-2-3-3
Grön
sparrissoppa....................................Ola
Muscat Herrenweg 1994
Betyg: 3-3-3-3-3
Hummerfylld
slätvar med potatis
och limeboll..............................................Olle
Chablis Bougros 1990
Betyg: 4-4-4-4-3
Brie,
Getost, Montagnolo.........................Jan
Brunello di Montalcino 1988
Apelsin
och jordgubbsoppa med
panna cotta...............................................Richard
Vendemmia Tardiva 1990
Betyg: 4-4-4-4-4
Meny 115 - 6/9
Portvinsgratinerade
musslor..................Ralph
Betyg: 3-3-3-3-4-4
Kantarellsoppa.........................................Tomas
S:a Carolina Chardonnay 1996
Betyg: 4-4-3-4-4-4
Kalvfilé
med kräftstjärtar och
dragonsås.................................................Ola
C.S. Coastal Ridge 1994
Betyg: 4-4-4-4-4-4
Couronne
d´Or, Lomond,
Fourme d´Ambert, Marquis.................Olle
Regaleali Resso 1994
Kanelparfait
med äppelsås....................Jan
Ch. du Cros 1993
Betyg: 4-4-4-4-4-4
Meny 116 - 11/10
Gubbröra
med löjrom..................................Richard
Gammelbrygd 1994
Betyg: 3-3-3-2-3-2
Chilensk
kycklingsoppa................................Ralph
Betyg: 3-4-4-3-4-4
Burgundisk
köttgryta...................................Tomas
Rioja Ellauri
Betyg:3-3-3-3-2-3
Chèvre
med honungsbasilikasås,
Vitlöksbrie.....................................................Ola
Masi Valpolicella 1995
Förhäxad
glass..............................................Olle
Betyg: 3-3-3-3-3-3
Meny 117 - 6/12
Gourmetpaté
med kryddig sås...................Jan
Betyg: 4-3-3-4-3
Krämig
ärtsoppa.........................................Richard
Salento Bianco 1996
Betyg: 3-3-4-3-4
Fjärilskotlett
med svampstuvning.............Ralph
Franc Lartigue 1982
Betyg: 3-3-3-3-3
Brie,
Valnötsost, Gorgonzola.....................Tomas
Shiraz Malbec Cabernet 1988
Kolapaj
med punschgrädde.......................Ola
Royal Cream
Betyg: 4-3-4-4-3