Meny 113

Löjrom med creme fraiche.......................Ola
Betyg: 3-4-3-3-3

Viltsoppa med trattkantareller.................Olle
Le Fredis chardonnay 1993
Betyg: 4-3-4-4-4

Strutsfilé med mangosås...........................Jan
Betyg: 3-3-3-4-3

Brie, Chèvre, Mascarpone,
Bavaria blue..............................................Richard

Viña Alberdi 1992

Banan i apelsinsås....................................Ralph
Betyg: 3-3-3-3-3

 

Meny 114 - 31/5

Vitlökssill..................................................Ralph
Betyg: 3-3-2-3-3

Grön sparrissoppa....................................Ola
Muscat Herrenweg 1994
Betyg: 3-3-3-3-3

Hummerfylld slätvar med potatis
och limeboll..............................................Olle
Chablis Bougros 1990
Betyg: 4-4-4-4-3

Brie, Getost, Montagnolo.........................Jan
Brunello di Montalcino 1988

Apelsin och jordgubbsoppa med
panna cotta...............................................Richard
Vendemmia Tardiva 1990
Betyg: 4-4-4-4-4

 

Meny 115 - 6/9

Portvinsgratinerade musslor..................Ralph
Betyg: 3-3-3-3-4-4

Kantarellsoppa.........................................Tomas
S:a Carolina Chardonnay 1996
Betyg: 4-4-3-4-4-4

Kalvfilé med kräftstjärtar och
dragonsås.................................................Ola
C.S. Coastal Ridge 1994
Betyg: 4-4-4-4-4-4

Couronne d´Or, Lomond,
Fourme d´Ambert, Marquis.................Olle
Regaleali Resso 1994

Kanelparfait med äppelsås....................Jan
Ch. du Cros 1993
Betyg: 4-4-4-4-4-4

 

Meny 116 - 11/10

Gubbröra med löjrom..................................Richard
Gammelbrygd 1994
Betyg: 3-3-3-2-3-2

Chilensk kycklingsoppa................................Ralph
Betyg: 3-4-4-3-4-4

Burgundisk köttgryta...................................Tomas
Rioja Ellauri
Betyg:3-3-3-3-2-3

Chèvre med honungsbasilikasås,
Vitlöksbrie.....................................................Ola
Masi Valpolicella 1995

Förhäxad glass..............................................Olle
Betyg: 3-3-3-3-3-3

 

Meny 117 - 6/12

Gourmetpaté med kryddig sås...................Jan
Betyg: 4-3-3-4-3

Krämig ärtsoppa.........................................Richard
Salento Bianco 1996
Betyg: 3-3-4-3-4

Fjärilskotlett med svampstuvning.............Ralph
Franc Lartigue 1982
Betyg: 3-3-3-3-3

Brie, Valnötsost, Gorgonzola.....................Tomas
Shiraz Malbec Cabernet 1988

Kolapaj med punschgrädde.......................Ola
Royal Cream
Betyg: 4-3-4-4-3

 

Tillbaka till menyer>>

1 9 9 7