Meny 101 - 28/1

Pilgrimsmusslor med räksås.....................Olle
Groth Chardonnay 1990
Betyg: 4-4-4-4-4-3

Soppa med currysmak................................Jan
Viña Porta Chardonnay 1993
Betyg: 4-4-4-3-3-3

Kycklingfilé med passionsfruktsås.............Richard
Clos d Ière 1991
Betyg: 4-4-4-4-4-4

Glacerade crêpes.........................................Tomas
Betyg: 3-4-4-4-4-4

 

Meny 102 - 11/3

Äggröra med tryffel...................................Ola
Ch. Dumont 1988
Betyg: 3-3-3-3-3

Öl - och löksoppa från Lyon........................Olle
Betyg: 3-3-3-4-3

Gorgonzolafylld rödvinsmarinerad
ryggfilé med rödvinssås.............................Jan
Beringer Zinfandel 1990
Betyg: 3-3-3-3-3

Brie, Gorgonzola, Pepparost.....................Richard
Hedges Cabernet Merlot 1993

Pommes à la neige....................................Ralph
Ch. Menota 1992
Betyg: 3-4-3-3-3

 

Meny 103 - 22/4

Laxpaj........................................................Tomas
Casteller Herrenberg Kerner Kabinett 1991
Betyg: 4-4-4-4-4

Avokado och apelsinsoppa.......................Ola
Domaine de la Solitude 1990
Betyg: 3-4-4-4-3

Basilikalamm med grönsaker och
fetaost........................................................Olle
Masi Camofiorin(Ripasso) 1990
Betyg: 5-4-4-4-4

Brie, Gorgonzola, Magor Galbani,
Vitlök.........................................................Jan
Ch. Pichon Lalande 1987

Mörk chokladmousse med sesamsmör...Richard
Kallstadter Steinacker Huxelrebe TBA-1973
Betyg: 4-4-3-4-3

 

Meny 104 - 20/5

Prinsens ägg...........................................Ralph
Betyg: 3-2-3-2-3-2

Kristinas gröna ärtsoppa......................Tomas
Czardas
Betyg: 3-3-4-3-4-3

Vinpocherad lax med saffranssås och
vårprimörer...........................................Ola
Gewurztraminer 1991
Betyg: 4-4-4-4-4-4

Brie, Reblochon, Maroille,
Pont L`eveque.......................................Olle
Salice Salentino 1990

Björnbärsparfait med vin caramélsås..Jan
Betyg: 4-4-4-4-4-4

 

Meny 105 - 23/9

Laxpaket med mousse..........................Richard
Beringer Fumé Blanc 1993
Betyg: 4-4-4-4-3

Ukrainsk Borsjtj....................................Ralph
Betyg: 3-3-3-3-3

Rådjurssadel med rödvinssås...............Tomas
Stambolobo Merlot 1987
Betyg: 4-4-4-4-3

Tysk Brie, Gorgonzola, Cheddar............Ola
Campofiorin Masi 1990

Tiramisù.................................................Olle
Betyg: 3-4-3-4-3

 

Meny 106 - 11/11

Sill och potatisbollar.............................Jan
Betyg: 3-3-3-3-3-3

Jordärtskockssoppa................................Richard
Betyg: 4-3-3-3-4-4

Tomtens gädda.....................................Ralph
Chassagne-Montrachet 1986
Betyg: 3-3-3-3-3-3

Brie, Gorgonzola, Lagrad Herrgård....Tomas
Raimat 1991

Chokladtårta med kanderade violer....Ola
Betyg: 3-3-3-3-3-3

 

Tillbaka till menyer>>

1 9 9 5