Meny 101 - 28/1
Pilgrimsmusslor
med räksås.....................Olle
Groth Chardonnay 1990
Betyg: 4-4-4-4-4-3
Soppa
med currysmak................................Jan
Viña Porta Chardonnay 1993
Betyg: 4-4-4-3-3-3
Kycklingfilé
med passionsfruktsås.............Richard
Clos d Ière 1991
Betyg: 4-4-4-4-4-4
Glacerade
crêpes.........................................Tomas
Betyg: 3-4-4-4-4-4
Meny 102 - 11/3
Äggröra
med tryffel...................................Ola
Ch. Dumont 1988
Betyg: 3-3-3-3-3
Öl
- och löksoppa från Lyon........................Olle
Betyg: 3-3-3-4-3
Gorgonzolafylld
rödvinsmarinerad
ryggfilé med rödvinssås.............................Jan
Beringer Zinfandel 1990
Betyg: 3-3-3-3-3
Brie,
Gorgonzola, Pepparost.....................Richard
Hedges Cabernet Merlot 1993
Pommes
à la neige....................................Ralph
Ch. Menota 1992
Betyg: 3-4-3-3-3
Meny 103 - 22/4
Laxpaj........................................................Tomas
Casteller Herrenberg Kerner Kabinett 1991
Betyg: 4-4-4-4-4
Avokado
och apelsinsoppa.......................Ola
Domaine de la Solitude 1990
Betyg: 3-4-4-4-3
Basilikalamm
med grönsaker och
fetaost........................................................Olle
Masi Camofiorin(Ripasso) 1990
Betyg: 5-4-4-4-4
Brie,
Gorgonzola, Magor Galbani,
Vitlök.........................................................Jan
Ch. Pichon Lalande 1987
Mörk
chokladmousse med sesamsmör...Richard
Kallstadter Steinacker Huxelrebe TBA-1973
Betyg: 4-4-3-4-3
Meny 104 - 20/5
Prinsens
ägg...........................................Ralph
Betyg: 3-2-3-2-3-2
Kristinas
gröna ärtsoppa......................Tomas
Czardas
Betyg: 3-3-4-3-4-3
Vinpocherad
lax med saffranssås och
vårprimörer...........................................Ola
Gewurztraminer 1991
Betyg: 4-4-4-4-4-4
Brie,
Reblochon, Maroille,
Pont L`eveque.......................................Olle
Salice Salentino 1990
Björnbärsparfait
med vin caramélsås..Jan
Betyg: 4-4-4-4-4-4
Meny 105 - 23/9
Laxpaket
med mousse..........................Richard
Beringer Fumé Blanc 1993
Betyg: 4-4-4-4-3
Ukrainsk
Borsjtj....................................Ralph
Betyg: 3-3-3-3-3
Rådjurssadel
med rödvinssås...............Tomas
Stambolobo Merlot 1987
Betyg: 4-4-4-4-3
Tysk
Brie, Gorgonzola, Cheddar............Ola
Campofiorin Masi 1990
Tiramisù.................................................Olle
Betyg: 3-4-3-4-3
Meny 106 - 11/11
Sill
och potatisbollar.............................Jan
Betyg: 3-3-3-3-3-3
Jordärtskockssoppa................................Richard
Betyg: 4-3-3-3-4-4
Tomtens
gädda.....................................Ralph
Chassagne-Montrachet 1986
Betyg: 3-3-3-3-3-3
Brie,
Gorgonzola, Lagrad Herrgård....Tomas
Raimat 1991
Chokladtårta
med kanderade violer....Ola
Betyg: 3-3-3-3-3-3