Meny 91 - 13/2

Omelett med skink-och ädelostfyllning....Tomas
Casteller Schlossberg
Rieslaner Kabinett Trocken 1988

Skaldjurssoppa..........................................Ola
Georges Faiveley 1990

Dovhjortskalvsadel med palsternacks-
puré och gräddstuvade kantareller..........Olle
Mazoyères-Chambertin 1983

Brie, Vitlöksost, Rökt ost...........................Jan
Brane Cantenac 1981

Apelsin à l'orange.....................................Richard
Kallstadter Steinacker TBA Huxelrebe 1973

 

Meny 92 - 27/3

Räk- och laxmousse...................................Ralph
Chardonnay Rosemount Show 1987

Seljanka på fisk..........................................Tomas

Halstrad gravlax med gräddstuvad
potatis.........................................................Ola

St-Albray, Getcamenbert l'exploiteur,
Montagnolo.................................................Olle
Ch. Musar 1985

Grapefruktparfait med maräng................Jan

 

Meny 93 - 12/6

Vinkokta musslor med curry och pasta...Richard
Le Chardonnay 1990

Mulligatawny Purpod................................Ralph

Whiskyflamberad fläskfilé med
pepparsås...................................................Tomas

Vacherol, Brie, Gorgonzola, Getost..........Ola
Gigondas 1990

Kiwisorbet med hallonsås.........................Jan

 

 

Meny 94 - 9/10

Avocadoentré.....................................................Jan

Champinjonsoppa med sherry.........................Richard

Bergtunga Pimiento..........................................Ralph
Puligny-Montrachet 1986

Brie, Gorgonzola, Kumminost..........................Tomas
Ravenswood Zinfandel 1987

Flamberad suffléomelett med apelsin
och punchsås......................................................Ola
Ch. Menota 1991

 

Meny 95 - 4/12

Mozzarella med tomater....................................Olle
Frascati 1992

Soppa med bernaisesmak................................Jan
Stoneleigh Marlborough Sauvignon Blanc 1993

Rådjursfilé med selleripuré.............................Richard
Ch. Giscours 1975

Brie, Holländsk bondost, Gorgonzola,
Epoisses............................................................Ralph
Ch. les Ormes de Pez 1982

Passionsfruktssufflé..........................................Tomas

 

Tillbaka till menyer>>

1 9 9 3