Antal portioner: 4
Ingredienser:
400g köttfärs
1/2 finhackad gul lök
3 msk ströbröd
2 dl mellanmjölk
1 förpackning fetaost
1 ägg
salt och peppar
3 dl grekisk yoghurt
1 vitlöksklyfta (eller mer)
couscous
olivolja eller margarin att steka i.
Tillagning av recept:
Blanda yoghurten med pressad vitlök och lite salt och peppar, ställ
i kylen. Blanda ströbrödet med mjölken och låt det svälla
en stund.
Blanda köttfärsen med hackad lök, salt och peppar, ägg och tillsätt mjölken med ströbrödet. Forma stora knubbiga biffar och fyll dem med tärnad fetaost. Stek dem några minuter på medelvärme och låt eftersteka under lock med lite vatten.
Gör under tiden i ordning couscousen.
Servera biffarna med vitlökssåsen, couscous och en riklig sallad
med massor av färgstarka grönsaker